Sunday, April 03, 2011

A New Journey Begins

So it's official! :)


My first appearance as the host of Bersamamu will be aired this Wednesday, 6 April, at 9.30pm. This first episode of mine is also one of the most emotional episodes of Bersamamu EVER. Trust me, I cried like a baby.

So guys and girls, I need your support. Do check it out this Wednesday ok? :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

24 comments:

Rozy said...

Will do!
Congratulations!

Hajarul Falenna said...

i do want to watch bersamamu..but, i cant stand myself from crying and my mind will keep playing their fate over and over again..so, better not watching..=((

ain zuraini said...

ok...

Omecool20 said...

Sejak mengikut perjalanan kerjaya Irin dari Medik TV lagi, Irin makin berjaya :) Tahniah !

ps/ saya tidak menonton Bersamamu, tapi saya pasti ia akan lebih berjaya dengan Irin dalamnya :)

Little BlueBird and .... said...

Congrats to u irin.....

mahizan said...

irin kena kawal emosi sgt2 la nnt untuk pengacarakan bersamamu...

ida said...

congrates..

tgk di tv pun berair mata...lagilah ada dlm scene to live..

harus tabah.. good luck!

Fariha Nuri said...

congrates kak irin...kak irin mmg sesuai hosting bersamamu,,

but i cant hardly watch the episode of bersamamu this wed..T______T..

sedih sgt rase nak tgk...kalau tgk iklan die pun dah bergenang..xtau la full episode nt mcm mne...

proud of akak sbb dpt host this kind of programme.bkn sume org dpt peluang utk jumpe dgn insan yg kurang bernasib baik...

arghhh..mode: touching sgt tgk budak tu....

IRIN PUTRI said...

Rozy: thank u!

Hajarul: Alaa..watch this one, for me? Pretty please... Sedih memang sedih la..

Omecool: ni lagi sorang. tengoklah Bersamamu this week..baru boleh tengok perjalanan career saya berkembang :)

Bluebird: thank u!

Mahizan: betul tu. Kena control sikit.

Ida: Uish masa live mmg kedu tak terkata.

Fariha: episode rabu ni gerenti ramai akan nangis. Tapi kita harap ramai akan tonton agar tergerak utk bantu family tu.

chempakamummylicious said...

Congrats Irin,

Since seeing u featured in 1 session in NONA (dulu ada wat psl BF kot)..starting admired u..eehehe...working & hot mom!!..semoga berjaya!!

Thara said...

ok, cant wait for tomorrow! we're all behind u, babe! go go go! :D

IRIN PUTRI said...

Chempaka: thank u!

Thara: I can imagine u with the pompoms..hehe! Thanks babe!

Suliana said...

oo.. tahniah!! mesti tgk irin rabu ni :-)mmg bersamamu menyentuh hati, sedih tgk nasib2 mereka..

IRIN PUTRI said...

suliana: thanks! malam ni tisu sold out. betul..antara paling sedih dlm sejarah bersamamu.

Fariha Nuri said...

kak irin...never thought that he will be leaving us to soon...ya Allah,,sedihnya.......
Allah lebih menyayangi die dan taknak die menanggung lebih derita....hanya disbbkn jatuh dkt sekolah je..

ajal maut di tgn Allah s.w.t.

kak irin berpeluang meihat adik tu..

Jenut Holidays Sdn Bhd said...

tak pernah aku nangis tengok bersamamu, tadi aku nangis juga....kematian yang dirakam oleh tv3 bersamamu. Al-fatihah kepada arwah adik tu dan semoga familinya tabah menghadapi cabaran. semoga pihak TV3 turut membantu juga.

susi said...

tak semestinya yg tua pergi dulu...muhasabah diri bila lihat bersamamu tadi...org yg takder perasaan jer yg tak menangis kan irin...semoga keluarga Hakim cekal menjalani hidup selepas ini..teringat anak lelaki yg seorang di rumah...al fatihah buat adik Hakim...selamat maju jaya untuk irin...love ur post always...

mz said...

Hi Irin,

Tonight's episode was the saddest and perhaps, most shocking Bersamamu episode. I would love to help the boy's (Ayang) mother, but was unable to copy her BSN account number.

Can you kindly post her bank number again, either as a reply to this post, or perhaps as a post on the main page? I am sure there are many Malaysians who would love to give a donation to the mom. As you aptly pointed out, "Tapi kita harap ramai akan tonton agar tergerak utk bantu family tu".

Thank you,
-mz

Fariha Nuri said...

*melihat adik Hakim tu

ameris said...

alfatihah to arwah. mmg sedih irin.

Suliana said...

irin!!!

memang sedih sgt bersamamu smlm.. sy tgk sbb irin suh tgk kan.. hehe.. mesti u pun x sgka kan ending dia mcm tu.. sedih sgt.. cover2 air mata dgn my hasben :-p

alfatihah utk adik hakim

ameris said...

irin,
until this morning im thinking bout last nite BERSAMAMU.

IRIN PUTRI said...

Memang sangat2 sedih masa tu. Saya teringatkan kalau jadi kat diri sendiri, kalau anak sendiri jadi macam tu...tak tau macam mana nak handle.

Sebenarnya krew yang dah ada kat Perak utk shooting dah menjangka ajal dia akan datang bila2 masa. Sebab tu malam sebelum saya ke sana, penerbit suruh bawa sekali baju kurung dan tudung in case kena pergi kubur.

Masa dalam perjalanan termiss junction ke Ipoh, terlajak sampai Kuala Kangsar. Dup dap dup dap..delay sampai 2 jam utk sampai rumah dia. Kalau tak sesat jalan, mesti sampai awal, mungkin dah siap shooting di rumah dan pergi lokasi lain sebelum arwah menghembuskan nafas terakhir. Seolah2 Tuhan telah rancang agar krew Bersamamu ada di situ ketika pemergian arwah.

Untuk yang ingin membantu, saya dah sertakan no. account pn hamizah dalam latest post. Tq..

Anonymous said...

I love adik Faizal. He's so cute and adorable. Yes, he is very special gift from God.